Thursday, March 22, 2007

een plaat en zijn verhaal (2)


Aansluitend op vorige geweldadige post, een nieuwe 'plaat en zijn verhaal'. De regels zijn simpel: meld uw kwismaster wat er gaande is. De meest beste inzending ontvangt vijftig pop of een envelop! *voeg hier hitsige jingle in*.

Kom op Stef, je kunt het!

p.s. excuus voor het ontbreken van credits: kan hem niet meer terugvinden bij ANP

4 comments:

Stefan said...

Hmm, ik kan niets anders verzinnen dan dat een dikke lelijke gans door de straalmotor is opgezogen en er totaal verminkt aan de andere kant weer uit komt.

fotomannetje said...

haha u wint! Al eens overwogen mee te doen aan een belspelletje?

Unknown said...

Van onze verslaggever op vliegveld Rotterdam: tijdens de repetitie van Airport, de musical raakten hoofdrolspelers Jim Bakkum en Bettina Holwerda gisteren gewond toen de auto waarin zij zaten per ongeluk in het pad van een opstijgend vliegtuig kwam. In de omstreden musical verleent Holwerda, die de rol van een stewardess Tracy speelt, sexuele gunsten aan piloot Peter (Bakkum). Tijdens een orale scene zette zij de Citroen 2CV in versnelling, waarna het tweetal de landingsbaan op reed. Verbaasde Transavia passagiers zagen hoe de auto met inzittenden de lucht in werd geblazen en 35 meter verderop weer neerkwam. Een ooggetuige meldde dat er na het ongeluk een luide, schrille maar net niet zuivere gil te horen was. Volgens een woordvoerder van de productiemaatschappij raakte Holwerda slechts lichtgewond aan haar slokdarm. Over de toestand van Bakkum wilde men geen commentaar geven, maar de vriendin van de bekende Idols winnaar liet later weten dat hun relatie voorbij was.

fotomannetje said...

dikke LOL naar Jon :)

en jij leest echt de verkeerde bladen maat...